Trädbeskärning

 

Att anlita en arborist som tar hand om era träd på rätt sätt leder till att ert träd kan leva längre, vara friskare, säkrare och kanske viktigaste, vackrare! Det är viktig för framtiden att ta hand av våra fina träd, det tar mycket tid att ersätter ett gamal träd!


Underhållsbeskärning

Underhållsbeskärning är grundbeskärning. Vi ta bort grenar som korsar varandra, felväxande och döda grenar samt vattenskott.

Säkerhetsbeskärning

Säkerhetsbeskärning är en bra form av beskärning för träd som ligger vid gator/vägar, i parker och på andra allmänna platser. Vi tar bort alla stora döda grenar och avlägsnar de grenar som är för tunga och riskerar att gå av.

Kronreducering

Kronreducering är en form av beskärning som passar bra om du älskar ditt träd men tycker att det är för stort. Vi reducerar hela kronan så trädet fortfarande ser naturligt ut, men mindre. Vi kan också reducera specifika grenar som till exempel växer mot byggnader m.m.

Avancerad Trädvård

Kronstabilisering, tomografi, rådgivning och riskbedömning är ändra specialist tjänster som vi erbjuda. Det är bara att frågor!


Exempelbilder på trädbeskärningar